Découvrir la costa brava avec les campings Sandaya

Costa Brava

Descobrir la Costa Brava

Viviu un moment únic entre terra i mar

De l'altitud dels Pirineus a les platges de Tarragona, la Costa Brava s'estén en més de 250 kilòmetres que combinen badies, ports de pesca, balnearis i grans ciutats modernes com Barcelona. Aquesta costa de sol, amb tota la seva biodiversitat, ofereix platges enormes i petites badies de calma. A la banda de terra, es poden fer excursions per camins de boscos en un dels parcs naturals i respirar a ple pulmó. És moment de fer unes vacances, amb plans, platges, visites històriques i un ambient mediterrani.

Coneguda per les seves costes escarpades amb les seves boniques badies i les increïbles platges de sorra fina, la Costa Brava forma part de les costes maques de la mediterrània. Molts pobles de pescadors decoren la regió, entre els quals destaquen Cadaqués, Roses, Aiguafreda... La proximitat del mar el converteix en un paradís per als esport nàutics, amb més de 30 centres de submarinisme, escoles de vol o sortides amb vaixell a les illes Medes: n'hi ha per a tots els gustos!

Bordejada pel mar, la regió gaudeix d'un clima mediterrani agradable amb estius calorosos i hiverns suaus. Diferents manifestacions d'estiu us submergiran en l'ambient local tot visitant pobles històrics com Pals o Begur. Els magnífics panorames dels Pirineus i tota la costa es poden contemplar des dels pobles medievals.

La Costa Brava és un punt de trobada per als gurmets. Descobriu els seus vins i productes locals acompanyats de tapes de pa amb tomàquet amb formatge i xarcuteria ibèrica. Una visita pels diferents petits ports de pescadors us permetrà tastar peixos ben saborosos, marisc, cranc o llagostins.
Visiteu llocs únics de la Costa Brava, sobre tot el parc natural del Cap de Creus o la natura salvatge que s'hi conserva. Feu boniques caminades per la cadena de l'Albera, envoltats d'un important patrimoni cultural que us mostrarà una vegetació ben diversa. El massís de les Gavarres i els jardins botànics de Blanes atrauen els amants de la natura.

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?