Pointe-de-Raz-Bretagne-camping-les-2-fontaines.jpg

Bretanya

Gaudiu de les terres celtes de Bretanya

Conegut per la seva cultura, història i tradicions, Bretanya va ser capaç de construir una forta identitat a través dels segles. De Rennes fins a Brest passant per Quimper o Concarneau, Bretanya abunda de llocs i paisatges únics per descobrir en família.

Submergeix en un viatge al cor de la història, la cultura i la gastronomia de Bretanya. Vorejada per l'Oceà Atlàntic i el Canal Anglès, Bretanya també li sorprendrà amb els seus molts recursos naturals incloent la seva fusió entre la terra i el mar.

En Bretanya hi ha molts llocs naturals i històrics per visitar. Entre ells: l'arxipèlag de Glénan de 9 illes ple de  colors paradisíacs. Els Menhirs, les famoses pedres de peu d'alineament megalític de Carnac, el farr de Eckmühl a Penmarch, o Raz i els seus penya-segats. Tots aquests diversos llocs i fan d'aquesta regió un territori increïble multifacètic.

Bretanya també té un patrimoni arquitectònic fort. No dubti a visitar la ciutat emmurallada de Concarneau, el Fort La Latte a la punta del cap de Fréhel o el castell del Taureau a la badia de Morlaix. Per als amants de la cultura i la història, visitar el Museu de la Vela a Lorient, el Museu de Belles Arts de Quimper i després el museu de la pesca a Concarneau.

En gastronomia, pastissos de Pont Aven, la sidra o els famosos pancakes de blat sarraí faràn delectar els seus paladars. Per no parlar que la Bretanya segueix sent sobretot una terra de pescadors. Vine a provar tot el marisc: ostres planes, gambes o llagosta de Bretanya. Posa els seus millors botes i també intenta pescar a peu. Durant la marea, a Bénodet per exemple, podrà recollir algunes cloïsses, musclos, cloïsses i cargols per degustar sense moderació, com a aperitiu.

Balls, arts, música celta i festivals, molts costums i tradicions que la regió et ofereix. Descobreix la cultura bretona mitjançant el Festival de Cornualla a Quimper. Aquest festival destaca la pròpia identitat de Bretanya. Espectacles, esdeveniments i concerts estan programats durant el mes de juliol perquè pugui gaudir de tot el que fa que la riquesa i la força de Bretanya.

El programa de vacances està a punt? Bretanya està esperant.

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?