Découvrir la région Languedoc Roussillon avec les campings Sandaya

Languedoc

Descobrir el Languedoc

Entre els imprescindibles i els destins ineludibles, descobriu l'art de viure al Languedoc.

El Languedoc és un dels llocs preferits pels francesos, entre el mar i la muntanya, formant part de les regions més variades de França. Entre ciutats modernes i medievals, amb el "dolce farniente" a la platja i les excursions per l'interior, la gastronomia local i el tast de vins, una regió que us ofereix un munt d'activitats. És el moment de descansar, entre relaxació, esport, història i gastronomia.

Deixeu-vos sorprendre per la riquesa natural i el sol del Languedoc-Roussillon. El blau del mar Mediterrani, les seves platges de sorra fina i els seus famosos balnearis, com el Grande-Motte, el Grau-du-Roi, Palavas- les-Flots, Carnon, Sète, el Cap-d'Agde, Valras-Plage i molts d'altres que sens dubte us encantaran. Un munt de ciutats amb moltes activitats per a tota la família.

El clima mediterrani, el sol, els paisatges costaners, els pobles provençals, la lavanda, l'oli d'oliva i els vins, descobriu tot això i més als seus mercat tradicionals del litoral del sud de França. Durant l'estiu molts esdeveniments i festes animaran la vostra visita a la regió, impregnant-vos de l'ambient local. Amb les seves conegudes empanades "tielles sétoises", les ostres de Bouzigues, el seu moscatell de Frontignan, i les seves especialitats culinàries, la regió de Languedoc-Roussillon us farà viatjar entre el mar, els llacs i les muntanyes.

El Languedoc-Roussillon és un dels 4 llocs ineludibles, classificat per la Unesco amb el Canal de Midi, la Ciutat medieval de Carcassonne, el Pont du Gard. i els Camins de Saint-Jacques-de-Compostelle amb els seus coneguts recorreguts que travessen les Cévènes.

Si sou uns enamorats de la natura, descobriu els gran espais protegits i practiqueu-hi esports i activitats en plena natura: escalada, via ferrata, cordes, canoa i caiac, pesca, senderisme, bicicleta de muntanya o rutes a cavall. També podreu visitar la reserva africana de Sigean o la serra amazònica de Montpellier.

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?