Découvrir la région Normandie avec les campings Sandaya

Normandia

Descobrir la Normandia

Una regió perfecta per al turisme per la seva gran diversitat i el seu patrimoni

Deixeu-vos seduir per la increïble bellesa dels paisatges normands, el granit de Cotentin, els penya-segats blancs d'Etretat, o Deauville i les seves llargues platges de sorra. Entre el mar i els prats verds, pobles autèntics i llocs plens d'història, veniu un cap de setmana o durant les vostres vacances. Podreu gaudir d'una estada relaxada, amb cultura i gastronomia.

La Normandia us enamorarà amb la seva oferta sorprenent, amb els seus balnearis, la seva costa de Nacre, les illes i arxipèlags, a més de les principals ciutats, com ara Caen, Honfleur o Cabourg. Amb un fort patrimoni històric mundial, visiteu amb la família o els amics les platges del Desembarcament i els museus que s'hi dediquen, amb el més conegut: el Memorial de Caen.

Desperteu-vos i tasteu les conegudes pomes en les seves diverses formes: sidra, Calvados, pastissos i dolços. Amb riquesa de productes de la terra, els diferent s esdeveniments gastronòmics que s'organitzen a la regió us permetran descobrir nous sabors. Els aromes de la sidra, el pommeau o el Calvados amb el seu conegut «trou normand» us captivaran.

Visiteu la ruta de les abadies normandes, com la coneguda Abadia de Mont-Saint-Michel, i no deixeu de visitar les badies de sorres sables movedisses dels voltants amb la presència d'un guia. Viureu sensacions úniques.
Deixeu-vos captivar per la immensitat de la catedral de Coutances, submergiu-vos en la historia dels tapissos de Bayeux, viatgeu a les profunditats marines a la Ciutat del Mar, o desperteu el sentit artístic dels vostres fills al Museu de Caen.
Entreu al cor de la batalla de Normandia, i descobriu-hi recorreguts atípics com els autèntics museus a cel obert amb els búnquers. El destí "1944 D-day Normandia terra de llibertat" reuneix els llocs, museus i llocs de memòria que rememoren el 6 de juny de 1944 i l'ofensiva que s'hi va desenvolupar.

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?