camping-soulac-plage-acces-direct-ocean.jpg

En primera línia de mar

Els nostres càmpings en primera línia de mar

Les seves vacances a unes passes de la platja.

Descobreixi tots els càmpings Sandaya en primera línia de mar de França i d'Espanya. Sandaya l'acull a Normandia, a Aquitània, a Llanguedoc Rosselló, a Provença-Alpes-Côte d'Azur i a la Costa Brava a Espanya.

Ha somiat sempre amb passar les vacances a la platja? Descobreixi els nostres càmpings Sandaya de 4 i 5 estrelles per a unes vacances inoblidables. No ho dubti més i consulti els nostres càmpings amb allotjaments i animacions per viure unes vacances úniques en família, entre amics o en parella.
Els càmpings Sandaya es troben repartits per tot França: gaudeixi de la costa normanda amb La Côte de Nacre, fiqui el peu a l'oceà Atlàntic amb Soulac Plage, o vingui a descobir la costa mediterrània amb Les Vagues, Les Tamaris o Riviera d'Azur.

Llenci's a l'aigua en família o entre amics per una onada de bon humor! Visqui plenament les seves vacances! A l'Atlàntic o al Mediterrani, els nostres càmpings Sandaya li donen la benvinguda ben prop de la mar per a unes vacances de somni.

Estiri's per prendre el sol, escolti el cant de les ones o construeixi castells d'arena amb els nens, les delícies del mar l'hi esperen.
Els nostres càmpings en primera línia de mar li faran sentir estupendament i ompliran de sol les seves vacances. Tornarà a casa relaxat i satisfet.

-