camping-soustons-landes.jpg

Vacances al bell mig de la natura

Vacances al bell mig de la natura

Relaxació i benestar

Admiri el paisatge, dediqui el temps a passejar i a respirar aire pur. Gaudeixi de la vegetació i de la tranquil·litat reservant la seva estada o les seves vacances en un càmping al bell mig de la natura.

Necessita recarregar forces? Aprofitar la seva estada o les seves vacances per moure's i respirar l'aire pur de la natura? Vingui a viure una experiència única i a descobrir la regió. Senderisme, descoberta del patrimoni i de la gastronomia, relaxació i benestar; respiri, està de vacances!
Respiri a plens pulmons l'aire pur! Assaboreixi les meravelles que la nostra terra li ofereix per recarregar forces. Reservant les seves vacances en un càmping al bosc tindrà una cita amb el mar i amb la natura.

Sandaya li ofereix estades per tothom: relaxació i retorn als orígens garantits! Vingui a viure una experiència única al cor de la natura, mogui's al ritme del cant dels ocells i de les cigales, entre vegetació, arbres i sol. Verda i tonificant, relaxi's barrejant-se amb tota la riquesa de la biodiversitat en les seves visites a paratges verges de construcció.

Posi's en la pell d'un aventurer a les nostres cabanes elevades al càmping Maison-Laffite, o al bell mig del boscs de roures a les nostres cabanes de luxe.
Per omplir el dipòsit d'energia, les excursions de senderisme i les escapades el conduiran a la descoberta del nostre patrimoni i gastronomia.
Amb els càmpings Sandaya, visqui un somni de natura...

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?