camping-famille-sandaya.jpg

Vacances en familia

Vacances en familia

Per estar tots plegats i compartir

Com no sempre disposem del temps per gaudir plenament de la nostra família durant l'any, Sandaya ha pensat en vostè! Així que no ho dubti més i triï els càmpings de 4 i 5 estrelles Sandaya perquè les seves vacances en família siguin tot un èxit.

 

Si està buscant un tros de paradís per la seva família, gaudeixi de la comoditat dels nostres càmpings, amb moltes activitats i amb clubs infantils. Descobreixi els nostres parcs aquàtics amb tobogans, piscines, piscines infantils. Li oferim un entorn tranquil perquè pugui relaxar-se en família.
L'esperen unes vacances excepcionals en família que seran la delícia de grans i petits. Moments de plaer a la natura o al mar; li garantim moments màgics perquè tothom s'ho passi d'allò més bé.

Li oferim un entorn de tranquil·litat on podrà relaxar-se en família, amb instal·lacions adaptades als seus fills.
Els nostres equips d'animadors organitzen activitats variades per a tots els gustos i Sandy, la nostra mascota, també hi serà per animar.
Animacions amb riures i somriures als nostres Kids Club i Juniors Club; els seus fills li demanaran tornar-hi! Per als nens més grans, les trobades Teens permetran que el seus fills adolescents coneguin altres joves de la seva edat.

Competicions esportives en família, gimnàstica, espectacles, concerts, vetllades especials i nocturnes i moltes activitats més. Vingui a viure moments inoblidables en família a Sandaya.

Satisfacción del cliente

Los destinos más atractivos

Reservas y pagos seguros

No se aplican gastos de gestión

¿Necesita ayuda?